[<<][staapl][>>][..]
Thu May 17 13:13:50 EDT 2012

USB stuff

Using M-x staapl-usb from tools.el:

load usb.f
 include "/home/tom/pub/darcs/brood-5/staapl/pic18/usb.f"
 include "/home/tom/pub/darcs/brood-5/staapl/pic18/debug.f"
.........................................................................OK

I believe that's the last effort.

init-usb
OK


$ sudo tail -f /var/log/syslog

May 17 13:14:49 zoo kernel: [ 9866.365107] usb 4-1.4: new full speed USB device using ehci_hcd and address 7
May 17 13:14:50 zoo kernel: [ 9866.441358] usb 4-1.4: device descriptor read/64, error -32
May 17 13:14:50 zoo kernel: [ 9866.616742] usb 4-1.4: device descriptor read/64, error -32
May 17 13:14:50 zoo kernel: [ 9866.793137] usb 4-1.4: new full speed USB device using ehci_hcd and address 8
May 17 13:14:50 zoo kernel: [ 9866.869508] usb 4-1.4: device descriptor read/64, error -32
May 17 13:14:50 zoo kernel: [ 9867.049510] usb 4-1.4: device descriptor read/64, error -32
May 17 13:14:50 zoo kernel: [ 9867.225507] usb 4-1.4: new full speed USB device using ehci_hcd and address 9
May 17 13:14:51 zoo kernel: [ 9867.632247] usb 4-1.4: device not accepting address 9, error -32
May 17 13:14:51 zoo kernel: [ 9867.705418] usb 4-1.4: new full speed USB device using ehci_hcd and address 10
May 17 13:14:51 zoo ntpd[2365]: adjusting local clock by -6.269105s
May 17 13:14:51 zoo kernel: [ 9868.112332] usb 4-1.4: device not accepting address 10, error -32
May 17 13:14:51 zoo kernel: [ 9868.112856] hub 4-1:1.0: unable to enumerate USB device on port 4


I get -71 (EPROTO) on old dell machine and -32 (EPIPE) on new amd64 host.

I'm starting to worry that it doesn't work on USB1.1



[Reply][About]
[<<][staapl][>>][..]