[<<][am335x][>>][..]
Sun Sep 14 15:45:14 CEST 2014

Boot log

This is the output of a "reboot" using pyla.
Notice the two U-Boot stages.

[master] tom@zni:~/pyla$ python3 example_uart.py 
saleae.cpp:default at 4.000 MHz
saleae.cpp:BeginConnect (waiting for Connect)
config: <pylacore.uart; proxy of <Swig Object of type 'boost::shared_ptr< uart > *' at 0x7f1cc6020d80> >
config: baudrate=115200
config: channel=3
saleae.cpp:A3E22C8E845D2C7D Connect
saleae.cpp:A3E22C8E845D2C7D Start at 4.000 MHz
drop: 81920
drop: 81920
drop: 81920
saleae.cpp:A3E22C8E845D2C7D connect_sink
Sending SIGTERM to remaining processes...
Sending SIGKILL to remaining processes...
Unmounting file systems.
Unmounted /sys/fs/fuse/connections.
Unmounted /sys/kernel/security.
Unmounted /dev/mqueue.
Unmounted /sys/kernel/debug.
Disabling swaps.
Detaching loop devices.
Detaching DM devices.
[  471.800647] (NULL device *): gadget not registered.
[  471.816679] Restarting system.

U-Boot SPL 2014.04-00015-gb4422bd (Apr 22 2014 - 13:24:29)
reading args
spl_load_image_fat_os: error reading image args, err - -1
reading u-boot.img
reading u-boot.img


U-Boot 2014.04-00015-gb4422bd (Apr 22 2014 - 13:24:29)

I2C:   ready
DRAM:  512 MiB
NAND:  0 MiB
MMC:   OMAP SD/MMC: 0, OMAP SD/MMC: 1
*** Warning - readenv() failed, using default environment

Net:   <ethaddr> not set. Validating first E-fuse MAC
cpsw, usb_ether
Hit any key to stop autoboot:  0 
gpio: pin 53 (gpio 53) value is 1
Card did not respond to voltage select!
mmc0(part 0) is current device
Card did not respond to voltage select!
gpio: pin 56 (gpio 56) value is 0
gpio: pin 55 (gpio 55) value is 0
gpio: pin 54 (gpio 54) value is 0
mmc1(part 0) is current device
gpio: pin 54 (gpio 54) value is 1
SD/MMC found on device 1
reading uEnv.txt
1430 bytes read in 5 ms (279.3 KiB/s)
gpio: pin 55 (gpio 55) value is 1
Loaded environment from uEnv.txt
Importing environment from mmc ...
Checking if uenvcmd is set ...
gpio: pin 56 (gpio 56) value is 1
Running uenvcmd ...
reading zImage
3717760 bytes read in 207 ms (17.1 MiB/s)
reading initrd.img
2870007 bytes read in 161 ms (17 MiB/s)
reading /dtbs/am335x-boneblack.dtb
25080 bytes read in 9 ms (2.7 MiB/s)
Kernel image @ 0x82000000 [ 0x000000 - 0x38ba80 ]
## Flattened Device Tree blob at 88000000
   Booting using the fdt blob at 0x88000000
   Using Device Tree in place at 88000000, end 880091f7

Starting kernel ...

Uncompressing Linux... done, booting the kernel.
[    0.381330] omap2_mbox_probe: platform not supported
[    0.548334] tps65217-bl tps65217-bl: no platform data provided
[    0.612295] bone-capemgr bone_capemgr.9: slot #0: No cape found
[    0.649400] bone-capemgr bone_capemgr.9: slot #1: No cape found
[    0.686508] bone-capemgr bone_capemgr.9: slot #2: No cape found
[    0.723617] bone-capemgr bone_capemgr.9: slot #3: No cape found
[    0.739777] bone-capemgr bone_capemgr.9: slot #6: BB-BONELT-HDMIN conflict P8.45 (#5:BB-BONELT-HDMI)
[    0.749383] bone-capemgr bone_capemgr.9: slot #6: Failed verification
[    0.756140] bone-capemgr bone_capemgr.9: loader: failed to load slot-6 BB-BONELT-HDMIN:00A0 (prio 2)
[    0.772667] omap_hsmmc mmc.5: of_parse_phandle_with_args of 'reset' failed
[    0.835220] pinctrl-single 44e10800.pinmux: pin 44e10854 already requested by 44e10800.pinmux; cannot claim for gpio-leds.8
[    0.846932] pinctrl-single 44e10800.pinmux: pin-21 (gpio-leds.8) status -22
[    0.854211] pinctrl-single 44e10800.pinmux: could not request pin 21 on device pinctrl-single
Loading, please wait...
Scanning for Btrfs filesystems
systemd-fsck[201]: rootfs: clean, 104688/230144 files, 746829/919296 blocks

Debian GNU/Linux 7 beaglebone ttyO0

default username:password is [debian:temppwd]

Support/FAQ: http://elinux.org/Beagleboard:BeagleBoneBlack_Debian

The IP Address for usb0 is: 192.168.7.2
beaglebone login: [   11.036817] libphy: PHY 4a101000.mdio:01 not found
[   11.042014] net eth0: phy 4a101000.mdio:01 not found on slave 1



[Reply][About]
[<<][am335x][>>][..]